Wednesday, January 19, 2011

makin lama makin busy di dalam kelas.tade waktu utk berborak pun !
Pelajaran setakat ni, alhamdulillah.better than last year .
Killer subject semestinya ada .
Biology . Kimia . Sejarah
x tau knape Bio aq thn ni merosot ! Bio form4 lebey senang n sronok !
Kimia,x tahulah . baru blaja sekali.
Sejarah , mcm biasalah.kalau cikgu x push,mmg x akan nk paham
2.

Cameron Highlands. Kenapa tempat ni juga jadi mangsa???
But, better korg pergi...kau org dpt offer gi sana, pergilah.rugi tahu?
Kasihan pada mereka2 yg teringin nk pergi tp x dpt offer.

LIKE ME !!!

Menna !!! agak2 lah kalau x nak buat kerja pun.
ada ka patut suruh aq cari mereka2 yg nk join for crossing country
this Friday utk Rumah Pertiwi??? tdi kat kantin menunggu mereka2
yg rumah pertiwi.jumpa !! ape lg.pass la kat bdk tuh.

Jumaat ni tidak akan menghadirkan diri ke sekolah. DEWAN MERAK
adalah tempat yg sesuai utk kami yg pasti ! Jadi, misi pada hari jumaat
ialah mengemas rumah. 2 jam x akan siap utk rumah ni. then buka TV
tgk cite2 like USRAH. Lau ada masa baru buka buku.huhu.da lama x tgk
Al-Kuliyah, so nk tgk cite tu.
ouh, lupa ! AYAT HAFAZAN. yes.mesti menghafalnya.

Ada kawan yg nk ambil 11 subjek utk SPM 2011.... nak juga !!!
Tambah Tasawwur Islam !
But, probability utk ambil 11, mcm x boleh jea.
Last year da tanye, mmg had 10...haih!


HARI SUKAN SEBENAR JUGA DENGAN SESUKAHATI TIDAK AKAN MENGHADIRKAN DIRI.
MUKA HITAM LAGI NANTI~
TAHNIAH KPD MEREKA2 YG TELAH MENDAFTARKAN DIRI AS SUKARELAWAN FOR
CROSSING COUNTRY DAY AND HARI SUKAN ! JALAN KAN TUGAS ANDA !!!!

THIS WEEK TIADA PERKARA2 YG MENARIK UNTUK DICERITAKAN.

No comments:

Post a Comment